To av henrettelsene vil skje rett før den formelle maktovertagelsen. Nyhetsbyrået AP skriver at det vil tvinge Biden til offentlig å klargjøre om hans administrasjon vil fortsette med henrettelser.

Lisa M. Montgomery skal henrettes den 8. desember i fengselet i Terre Haute, i delstaten Indiana. Hun ble i 2008 er dømt for å ha drept en høygravid kvinne i 2004 og skåret ut og kidnappet babyen hennes.

Brandon Bernard (40) skal henrettes den 10. desember. Han har sittet 21 år for et drap han begikk som 18-åring i Texas i 1999. Drapet ble begått mot et par, som først ble kidnappet og kjørt rundt med i bagasjerommet på en bil før de ble skutt og påtent.

Alfred Bourgeois skal henrettes 11. desember. Langtransportsjåføren fra Louisiana er dømt for å ha torturert, og seksuelt misbrukt sin 2,5 år gamle datter før han slo henne i hjel med et balltre, ifølge Dallas Morning News.

Cory Johnson skal henrettes 14. januar. Han var en av tre i et kokain-nettverk som er dømt for en rekke drap i en bandekrig om territorium i Richmond, Virginia.

Dustin Higgs skal henrettes 15. januar i Terre Haute-fengselet i Indiana. Han har sittet på dødscelle siden han i 2001 ble dømt for å ha beordret drapet på tre kvinner, etter at en av dem hadde avslått et forsøk fra Higgs på å sjekke henne opp.

Liker du å lese nyheter på denne måten?

Visuelt, fokusert og rett på sak.